Alt om Day Worker

App Screenshot

Om Day Worker App

Altid gratis for jobsøgende.
Langt billigere at benytte for købere af arbejdskraft end vikarbureauer.

Day Worker er en online jobsøgningsportal, let tilgængelig for jobsøgende og købere af arbejdskraft – over alt i verden.

På udkig efter arbejdere? Har du brug for rengøringshjælp, babysittere, havemænd, grafiske designere, webudviklere eller andet? Du kan selv sætte prisen på opgaven, håndtere fleksible arbejdstider og hyre så mange Day Workere som du har brug for.

Appen kan tilgåes fra både Android og IOS App stores.
Download og få adgang til 2000+ professionelle Day Workere, som tilbyder deres service i 90+ kategorier.

På udkig efter deltids- eller fuldtidsjobs? Bliv Freelancer i vores App – det er gratis og du opnår ubegrænset adgang til jobopslag over hele landet.

Vi tilbyder et kvalitetsmatch imellem arbejdstagere og tilgængelige jobopslag og sikrer en direkte kontakt imellem parterne, et indbygget betalingssystem, et rating system og jobstatus værktøjer.

VORES MISSION

Day Worker’s mission er at tilbyde en jobsøgningsplatform, der er tilgængelig hvor som helst, når som helst og for enhver.

VORES VISION

Fremtiden for det fleksible arbejdsmarked.
Målet er at skabe et fleksibelt miljø med hensyn til tid, tilgængelighed og placering, hvor vores brugere er i stand til let at administrere deres fritid og indkomst.

Vores Værdier  

Troværdighed

Uden tillid er vi intet. Hos Day Worker er vi realistiske om vores grænser, hvad vi kan eller ikke kan gøre. Vi opfordrer vores brugere til at dele deres feedback og oplevelse med os og tilbyder pålidelig support og løsninger. Vi bygger vores relationer baseret på tillid og gennemsigtighed.

Forpligtelse

100% engagement i vores kunders succes – fra første dag. Vi udvikler vores aktivitet omkring vores brugere og deres behov og gør vores bedste for at levere den bedste oplevelse og
vi tilskynder til deres vækst.

Integritet

Hver dag efterstræber vi at følge vores moralske og etiske principper. Vi værner om, anvender og fremmer ærlighed og gennemsigtighed gennem vores handlinger.

Ansvar

Vi tager personligt ansvar for vores handlinger, resultater og forpligtelser. Dette er et lag i vores sæt af værdier, der hjælper os med at opnå et vellykket og behageligt miljø, både internt og eksternt.

Mød Holdet

Jette Lund

The Boss

” Simply being a good listener is a key to opening many doors in Business life today. ”

Mikael Jensen

Communication Consultant

” The only thing you can never compromise within a business is orderliness. ”

Dina

Dina Cravcenco

Brand Manager

” I do not stop at failure, neither do I at success. ”

Janis

Janis Truksans

Graphic Designer

” The ones will remain who are able to change. “

Alt om Day Worker

” Det hele begyndte i …

… Februar 2016

Day Worker startede som en dialog imellem mig og min partner, hvor vi havde en ”hvad nu hvis” snak. Dem har vi mange af.

Hvad nu, hvis jeg, som leder, bare kunne åbne min PC og så finde den vikar jeg har brug for i morgen, fordi en medarbejder er blevet syg?

Hvad nu, hvis jeg kunne gøre det på fem minutter, i stedet for at skulle igennem en lang proces med at ringe til et vikarbureau, booke et møde og så vente indtil næste uge?

Hvad nu, hvis jeg kunne få et geografisk overblik på sekunder over hvor mange sekretærer eller grafiske designere, der er tilgængelige lige nu, og til hvilken pris – på nogle få clicks?

Hvad nu, hvis jeg kunne gøre det lige nu? Og så kiggede vi på hinanden og i stedet for at blive ved med at sige ”hvad nu, hvis…” så sagde vi ”hvorfor ikke?” Det var begyndelsen på at opbygge konceptet og vores team.

Et behov skabte hele vores koncept, så måske og sandsynligvis, så er der mange andre derude, der har samme behov.

En simpel snak en dag på kontoret, relateret til en situation, som mange virksomheder møder hver dag, endte ud med det du ser i dag – Day Worker.

Vi håber meget, at du vil udforske det og sætte lige så meget pris på det, som vi gør.”

Jette Lund | Day Worker CEO

VI SPONSERER

VI STØTTER TALENT &VÆRDIER

FC Midtjylland er holdet i hele den centrale region, og de stræber efter at nå ud til alle, store eller små, da vi alle er ens. Det er her vores ambitioner matcher i samme ånd. Derfor er vi stolte over at sponsorere og støtte teamet.

Enprocenternok er en non-profit organisation, hvor du kan søge vejledning vedrørende forskellige problemfelter. Det giver en online chat med et antal frivillige konsulenter med en anden professionel baggrund, klar til at hjælpe andre. Day Worker støtter annoncedeling af EPENs værdier og vision.

Menu